Cat Friendly Clinic Gold – 8 jaar op rij

Wij hebben opnieuw het gouden certificaat voor Cat Friendly Clinic behaald!


Wij doen er alles aan om het bezoek aan de dierenarts voor uw kat zo prettig mogelijk te maken. Dit heeft ertoe geleid dat onze vestiging Dierenkliniek Vondelpark zichzelf al 8 jaar op rij een Cat Friendly Clinic mag noemen, en zelfs eentje met het gouden label.

Om dit certificaat te behalen werken wij volgens de richtlijnen van de International Society of Feline Medicine. Dit betekent dat wij naast het volgen van aantoonbaar veel aanvullende nascholing in de kattengeneeskunde en het aanschaffen van apparatuur speciaal voor katten, ook aanpassingen hebben gedaan in de praktijk zelf. Wij hebben een aparte katten ingang, wachtkamer, spreekkamer en opname mogelijkheid. Dit voorkomt dat katten met honden (en hun geurtjes) in aanraking komen. De kattenspreekkamer houden we zo rustig mogelijk. Daarnaast zorgen wij altijd dat er een zacht dekentje voor uw kat klaar ligt en gebruiken wij overal in de praktijk de rustgevende feromonen van Feliway. Soms staat er zelfs een rustgevend kattenmuziekje op.

Onze Cat Advocates

kattenkliniek

Volgens de richtlijnen van de Cat Friendly Clinic – Golden Status hebben wij een zogeheten ‘Cat Advocate’ aangesteld.

De Cat Advocate is de persoon die toezicht houdt op de naleving van de Cat Friendly standaarden en die het aanspreekpunt is binnen de kliniek (zowel voor katteneigenaren als voor collega’s).

De Cat Advocates op Dierenkliniek Vondelpark zijn onze dierenartsen Miriam Dieperink en Mariana Gomes. Zij staan te allen tijden voor u klaar om al uw vragen omtrent Cat Friendly handelen – zowel bij u thuis als op onze klinieken – voor u te beantwoorden. Maar de Cat Advocate is natuurlijk niet de enige betrokkene in onze kliniek, want Cat Friendly zijn doen we met het hele team!

Lees hier meer over onze Cat Friendly Klinieken!