De beste zorg voor uw kat

Onze regio kent tienduizenden katten die onze liefde en zorg nodig hebben, zeker in stedelijke gebieden. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van deze geliefde huisdieren. Ons ervaren team biedt u nagenoeg alle specialistische zorg die uw kat nodig heeft. In de zeldzame gevallen dat dit niet zo is zullen wij u in goed overleg doorverwijzen naar een specialist. Onze klinieken zijn geaccrediteerde Cat Friendly Clinics volgens de International Society of Feline Medicine (ISFM).

Hero Image

Veel voorkomende aandoeningen bij de kat

Wij informeren u graag zo goed mogelijk over de ziektes, aandoeningen en problemen waar uw kat mee te maken kan krijgen. Mocht u na het lezen van deze informatie aanvullende vragen hebben, dan staan onze dierenartsen en assistenten altijd voor u klaar om deze te beantwoorden.

Behandelingen van uw kat

Is er bij uw kat een bepaalde aandoening vastgesteld, dan is het geven van de juiste behandeling noodzakelijk. Wij bieden op onze praktijken zowel eerste- als tweedelijnszorg, wat betekent dat wij vrijwel alle behandelingen zelf verrichten. En als we u moeten doorverwijzen, dan doen we dit altijd in goed overleg.

Happy Pet Health Plan

Voorkomen is beter dan genezen. Katten zijn meesters in het verbergen van pijn, waardoor u vaak pas laat ziet dat er iets aan de hand is. Hoe eerder eventuele problemen worden gesignaleerd, hoe minder ongemak voor uw kat en hoe lager de kosten vaak zijn. Alle preventieve zorg die uw kat nodig heeft zit in ons Happy Pet Health Plan inbegrepen. Bovendien profiteert u van flinke kortingen en leuke acties. 

Advies en Informatie voor katteneigenaren

Katten kunnen soms hele gevoelige dieren zijn, die speciale aandacht en zorg nodig hebben. Of u komt voor een situatie te staan, waarvan u niet goed weet hoe er het beste mee om te gaan. Op deze pagina vindt u informatie over belangrijke gebeurtenissen of onverwachte ontwikkelingen waar u mee te maken kunt krijgen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan horen wij het graag.

Topic Image

Cat Friendly Clinics

Katten zijn wezenlijk andere dieren dan honden en hebben dan ook een andere benadering en zorg nodig. Een bezoek aan de dierenarts kan een kat veel stress opleveren. Het kan zelfs een juiste diagnose of behandeling in de weg staan. Wij doen er alles aan om het bezoek op onze praktijken voor uw kat zo ontspannen mogelijk te maken. Onze klinieken zijn geaccrediteerde Cat Friendly Clinics volgens de International Society of Feline Medicine (ISFM).

De ISFM is een internationale organisatie die dierenartsen en assistentes ondersteunt en opleidt in het optimaliseren van de kattengeneeskunde. Naast het organiseren van nascholingen en het verstrekken van wetenschappelijke informatie over ziekteleer, vindt de ISFM het belangrijk om zowel katteneigenaren als specialisten te informeren over kattengedrag.

Onze dierenartsen Miriam Dieperink en Mariana Gomes zijn het aanspreekpunt voor zowel katteneigenaren als de rest van ons team, en houden toezicht op de naleving van de Cat Friendly standaarden

Lees meer