de beste zorg voor uw hond

Iedere hond verdient de beste zorg. Deze trouwe viervoeter is net als de mens gevoelig voor een aantal aandoeningen en is daarom gebaat bij een regelmatige controle. Nagenoeg alle specialistische zorg die uw hond nodig heeft kunnen wij u bieden. In de zeldzame gevallen dat dit niet zo is zullen wij u in goed overleg doorverwijzen naar een specialist.

Hero Image

Veel voorkomende aandoeningen bij honden

Wij voorzien u graag van de nodige medische informatie zodat u aandoeningen bij uw hond tijdig weet te signaleren, voorkomen of genezen. Mocht u na het lezen van deze informatie aanvullende vragen hebben, dan staan onze dierenartsen en assistenten altijd voor u klaar om deze te beantwoorden.

Behandelingen voor uw hond

Is er bij uw hond een bepaalde aandoening vastgesteld, dan is het geven van de juiste behandeling noodzakelijk. Wij bieden op onze praktijken zowel eerste- als tweedelijnszorg, wat betekent dat wij vrijwel alle behandelingen zelf verrichten. En als we u moeten doorverwijzen, dan doen we dit altijd in goed overleg.

Happy Pet Health Plan

Of u nu een pup, een puber of een senioren hond heeft, preventieve zorg en regelmatige controles zijn van groot belang voor de gezondheid van uw huisdier. Want voorkomen is beter dan genezen. Alle preventieve zorg die uw hond nodig heeft zit in ons Happy Pet Health Plan inbegrepen. Bovendien profiteert u van flinke kortingen en leuke acties. 

Advies en Informatie voor hondeneigenaren

Gedurende het leven van uw hond zult u meermaals vragen hebben over zaken die niet direct iets met een ziekte of aandoening te maken hebben. Op deze pagina vindt u informatie over belangrijke gebeurtenissen of onverwachte ontwikkelingen waar u mee te maken kunt krijgen.