expertises

U kunt bij onze moderne klinieken terecht met uw huisdier voor vrijwel alle mogelijke dierenarts behandelingen. Zo voeren wij onder andere chirurgie, gebitsbehandelingen, echografie en dermatologie uit op hoog niveau. Wij vinden het belangrijk ons continu door te blijven ontwikkelen en handelen met de kennis van de laatste inzichten in de diergeneeskunde. Daarnaast geven wij veel aandacht aan preventieve zorg, want voorkomen is beter dan genezen!

Hero Image

Werkwijze

Naast het geven van de beste zorg voor uw dier vinden wij het heel belangrijk om de ervaring voor het dier en de eigenaar zo prettig mogelijk te maken. We doen net dat stapje extra om aan uw wensen te voldoen en om ervoor te zorgen dat het gemak van het dier zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. Tijdens alle behandelingen zullen onze dierenartsen de stress bij uw huisdier zoveel mogelijk beperken. Dit doen we door ruim de tijd te nemen voor elk dier en door een ontspannen sfeer te creëren in de praktijk.

onze expertises

Chirurgie

Onze dierenartsen hebben veel ervaring op chirurgisch vlak. Hierdoor kunnen wij de meeste operaties in-huis uitvoeren. Al onze vestigingen hebben een zeer uitgebreide operatieruimte voorzien van moderne apparatuur.

Dermatologie

Huidproblemen komen helaas veel voor bij gezelschapsdieren en gaan vaak gepaard met jeuk. Dit is erg vervelend en kan leiden tot pijnlijke veranderingen aan de huid. U kunt bij ons terecht voor dermatologisch onderzoek en dermatologische behandelingen.

Dierenarts aan huis

Soms is het voor u of uw huisdier niet mogelijk om naar de kliniek te komen of geeft het (te) veel stress. Geen probleem, onze dierenarts komt dan gewoon naar u!

Echografie & Röntgenonderzoek

Het maken van een echografie en een röntgenfoto is mogelijk op al onze praktijken; hierdoor kunnen aandoeningen of breuken direct aan het licht komen.

Gebitsbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor zowel gebitscontroles als intensieve behandelingen. Wij hebben tandheelkundig dierenartsen en paraveterinairen, die hier gespecialiseerd in zijn.

Laboratorium Onderzoek

Op al onze vestigingen beschikken wij over een modern en uitgebreid laboratorium, waar wij bloed-, urine-, ontlastings- en cytologische onderzoeken kunnen uitvoeren. Vaak heeft u dezelfde dag uitslag.

Lasertherapie

Lasertherapie kan worden ingezet om beschadigingen op celniveau aan te pakken. Het is een voor het dier aangename manier om ontstekingen te remmen, wonden te genezen of pijn te verminderen.

Laparoscopie en endoscopie

Een scopie is een onderzoek waarbij we met een camera de binnenkant van verschillende organen bekijken. We kunnen op deze manier zelfs handelingen uitvoeren, waardoor we niet hoeven te snijden. Deze ingrepen zijn duidelijk minder pijnlijk en het herstel gaat sneller.

Orthopedie

Wij hebben orthopedisch dierenartsen in huis, die uw hond of kat kunnen behandelen aan ziekten of afwijkingen aan botten, spieren, gewrichten en pezen. Daarnaast werken wij samen met verschillende orthopedische specialisten. Dit doen wij altijd in huis.

Voedingsadvies

Net als bij mensen speelt ook bij dieren voeding een grote rol bij de behandeling van verschillende aandoeningen. Denk hierbij aan problemen als blaasgruis, artrose, overgewicht of huidproblemen. Maar welk dieet heeft uw dier eigenlijk nodig?