Overige dieren


de beste zorg voor uw konijn of knaagdier

Ieder huisdier verdient de beste zorg. Ook uw konijn, cavia, hamster of muis is gevoelig voor een aantal aandoeningen en is daarom gebaat bij een regelmatige controle. Hieronder vindt u de nodige informatie voor uw konijn of knaagdier. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze klinieken.

Hero Image

Aandoeningen

Wij voorzien u graag van de nodige medische informatie zodat u aandoeningen bij uw konijn of knaagdier tijdig weet te signaleren, voorkomen of genezen. Mocht u na het lezen van deze informatie aanvullende vragen hebben, dan staan onze dierenartsen en assistenten altijd voor u klaar om deze te beantwoorden.

Behandelingen

Is er bij uw konijn of knaagdier een bepaalde aandoening vastgesteld, dan is het geven van de juiste behandeling noodzakelijk. Wij bieden op onze praktijken zowel eerste- als tweedelijnszorg, wat betekent dat wij vrijwel alle behandelingen zelf verrichten.

Advies en Informatie

Gedurende het leven van uw huisdier zult u meermaals vragen hebben over zaken die niet direct iets met een ziekte of aandoening te maken hebben. Op deze pagina vindt u informatie over belangrijke gebeurtenissen of onverwachte ontwikkelingen waar u mee te maken kunt krijgen.

huidproblemen-cavia
vaccineren-konijn