vestigingen van De Dierenkliniek

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klinieken dezelfde dynamiek uitstralen. Of je nu in Amsterdam of in Heemstede komt, je zult het verschil nauwelijks merken. De sfeer is huiselijk en warm en wij ontvangen onze klanten en patiënten met een glimlach en veel geduld.

Hero Image

Voel je thuis bij onze klinieken!

Wij zijn een ondernemend team, dat graag blijft leren en groeien. Niet alleen in omvang van ons team, maar ook in aantal vestigingen. In 2018 groeide Dierenkliniek Vondelpark uit het oude pand op de Johannes Verhulststraat en zijn we verhuisd naar een groter, prachtig pand op de Sophialaan. Niet veel later was Dierenkliniek Spaarne een feit, ons zusje in Heemstede en in augustus 2023 hebben wij de deuren geopend van onze derde praktijk, Kattenkliniek Sarphatipark.

Dierenkliniek Vondelpark

Bent u op zoek naar een specialistische dierenkliniek in Amsterdam-Zuid? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van katten, honden en kleine huisdieren. Uw huisdier kan bij ons terecht voor nagenoeg alle dierenarts behandelingen. Maar wij zijn er uiteraard ook voor u. Wij doen nét dat stapje extra om aan al uw wensen te voldoen. Trots zijn wij dan ook dat wij al drie keer in korte tijd zijn uitgeroepen tot beste dierenarts van Noord-Holland!

Lees meer over Dierenkliniek Vondelpark

Dierenkliniek Spaarne

In Heemstede vindt u de betrokken en deskundige dierenartsen van Dierenkliniek Spaarne. Uw kat, hond, konijn of knaagdier staat bij ons centraal, maar u als eigenaar bent net zo belangrijk. Wij vinden het daarom heel belangrijk om de ervaring voor het dier en de eigenaar zo prettig mogelijk te maken. Warmte, kennis en aandacht zijn voor ons erg belangrijk – dit alles doen we met een gezonde dosis humor. Kom gerust eens langs bij onze dierenkliniek in Heemstede!

Lees meer over Dierenkliniek Spaarne

Kattenkliniek Sarphatipark

Bent u op zoek naar een specialistische kattenkliniek in Amsterdam? Dan is Kattenkliniek Sarphatipark precies wat u zoekt! In het hart van de Pijp in Amsterdam zijn op 1 augustus 2023 de deuren geopend van Kattenkliniek Sarphatipark, een kliniek exclusief voor katten!

Bent u katten-eigenaar en zou u graag over willen stappen op deze nieuwe kliniek? Dat kan!

Lees meer over Kattenkliniek Sarphatipark