Topic Image

Nicole van den Dolder

Hi Iedereen!

Mijn naam is Nicole van den Dolder. Ik woon momenteel nog thuis bij zowel mijn moeder als bij mijn vader samen met mijn zus. Bij mijn moeder woon ik ook samen met mijn hond Kitara en mijn twee katten Kachina en Kanaka.

Ik ben in September 2020 komen werken bij De Dierenkliniek. Ik heb hiervoor gewerkt bij Dierenkliniek Westwijk in Amstelveen. Toen ik hier kwam solliciteren kreeg ik meteen een heel warm en welkom gevoel. De Dierenkliniek sprong er echt uit voor mij! Ik werk meestal op Dierenkliniek Vondelpark, maar u kunt mij soms ook vinden op onze kliniek in Heemstede.

In Mei 2020 ben ik afgestudeerd als paraveterinair met voeding als specialisatie. Ik heb aanvullende certificaten behaald tot voedingsdeskundige van zowel Royal Canin als Hill’s. Ook heb ik tijdens mijn studie het certificaat behaald Vakbekwaam houder van Hond en Kat. Ik help u graag met een voedingsadvies op maat voor uw huisdier.

Ik heb als paraveterinair een hoop gekke dingen meegemaakt. Bijvoorbeeld een hondje (Maltezer) die blaasstenen had, maar die waren echt heel groot. Als je de blaas vastpakte hoorde je de stenen langs elkaar schuren; het klonk als een zakje vol met knikkers. We maken gelukkig ook erg mooie dingen mee, zoals een keizersnede van een kat. In totaal 4 gezonde kittens samen met mijn collega’s tot leven mogen wekken is zo bijzonder.

Naast werken heb ik een enorme passie voor motoren en gamen. Ik heb thuis mijn eigen computer in elkaar gezet. Ik kom als ik game echt tot rust. Naar werk gaan op de motor is heel handig maar vooral heel erg leuk. U weet dat ik op de kliniek ben als mijn groene Kawasaki voor de deur staat ;).

Ik hoop u en uw lieve viervoeter snel te mogen ontmoeten!