Topic Image

Fleur Visser

Dag allemaal!

Ik ben Fleur Visser en ik werk sinds oktober 2016 bij De Dierenkliniek als Paraveterinair en Praktijkmanager. Mijn achtergrond is economie maar na een aantal jaren in deze branche te hebben gewerkt merkte ik toch dat ik wat miste. Op een gegeven moment heb ik de knoop doorgehakt en gekozen om te gaan doen waar ik gelukkig van word, namelijk werken met dieren. Ik ging terug in de schoolbanken en heb in juni 2016 de studie tot paraveterinair afgerond.

Na 12 jaar in Amsterdam gewoond te hebben heb ik sinds kort de stad ingeruild voor het dorpje De Rijp. Mijn droom is om ooit rondom mijn huis allerlei soorten dieren rond te hebben lopen. Geiten, honden, katten, kippen, noem het maar op. Een soort van kinderboerderij, maar dan voor mijzelf.

Werken bij De Dierenkliniek betekent dat geen dag hetzelfde is. Verschillende dieren, verschillende eigenaren, zielige dingen, maar ook hele leuke en soms erg gekke dingen. De meest rare dingen kom je toch wel tegen in de maag van een hond… Drie tennisballen, een sportsok, een rubberen kip, een sleutelbos. Wij kijken er niet meer van op!