Topic Image

Demi Dreijer

Hoi allemaal!

Mijn naam is Demi en woon samen met mijn vriend in het huishouden van onze poes Lucky. Sinds november 2020 ben ik werkzaam bij De Dierenkliniek.

Al van kleins af aan vind ik het heerlijk om rondom dieren te zijn. Ik heb veel hobby-verzorging gedaan en thuis altijd veel verschillende huisdieren gehad. Paraveterinair was dan ook iets wat ik later graag wilde worden, maar toen ik voor een vervolgopleiding moest kiezen, koos ik voor het vak schoonheidsspecialist waarin ik tot eind 2020 met plezier heb gewerkt. Ik kwam erachter dat ik iets miste en ben mijn gevoel achterna gegaan om mij te laten omscholen tot paraveterinair.

Zo enthousiast dat ik was heb ik nog voor mijn eerste schooldag gesolliciteerd bij De Dierenkliniek. De vacature sprong boven de andere uit, en ook na mijn gesprek hield ik een warm en betrokken gevoel bij de praktijk. Niet veel later was ik dan ook aangenomen om lerenderwijs mee te draaien in de praktijk. In april 2022 heb ik mijn diploma behaald 
en ben ik officieel als paraveterinair aan de slag.

Sindsdien heeft mijn ontwikkeling niet stil gestaan. Zo hou ik mij bezig met inkoop en ben mij gaan specialiseren in reisbegeleiding en het maken van de huisdier paspoorten. In 2023 ga ik mij focussen op dermatologie samen met mijn collega Lotte.

In mijn vrije tijd ga ik graag een aantal keer per week kunstschaatsen. Ik hou van afspreken met vriendinnen, maar wordt ook heel blij van een avondje op de bank met goed eten en een goede film. Ik hou ervan om in de stad te werken maar vind het heerlijk als ik ’s avonds de rustige omgeving van mijn dorp binnen rij.

Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te ontmoeten in de praktijk!