Topic Image

Celine Esser

Hoi! Mijn naam is Celine Esser en ben geboren en getogen in Haarlem. Hier woon ik samen met mijn vriend, ons zoontje en de kat.

Ik ben het team van De Dierenkliniek komen versterken in april 2021. Mijn vaste locatie is Dierenkliniek Spaarne dus daar zal je me het meeste aantreffen.

In 2012 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair en doe dit werk nog steeds met heel veel plezier! Nadat ik een poosje in een dierenkliniek in Alkmaar heb gewerkt zocht ik het wat dichterbij huis en heb de afgelopen jaren in Haarlem en Santpoort gewerkt en enorm veel ervaring op gedaan.

Het meest gekke wat ik heb meegemaakt is dat een hond in de spreekkamer hard met zijn kop schudde en vervolgens alles, maar dan ook echt álles (muren, plafond, baasje, collega en ikzelf) onder het bloed zat. De hond had last van een bloedoor en deze knapte open door het schudden. We konden op dat moment niet anders dan enorm in lachen uitbarsten (met de hond ging overigens alles goed, die was alleen maar enorm opgelucht dat de druk eraf was!). Het schoonmaken daarentegen was wat minder lachen, met al die witte muren ;).

Wat ik naast het werken leuk vind om te doen is wandelen in de natuur, films kijken, bakken, wat gezelligs doen met vrienden en familie en lekker met mijn zoontje knuffelen.