Topic Image

Caitlyn Immerzeel

Mijn naam is Caitlyn, geboren en getogen in het prachtige Wormer. Momenteel woon ik samen met mijn partner en hondje Cas in Wormerveer. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wandelen met mijn hond Cas, koffie drinken bij vriendinnen, haak ik knuffels en speel ik harp en viool. Ook ben ik gék op films, er zijn weinig films die ik niet gezien heb…
 
Ik ben bij Dierenkliniek Vondelpark begonnen direct vanuit mijn opleiding, in juli 2013. Op dat moment werkte ik naast school bij een combinatie kleine huisdierenpraktijk en een veearts, en ik merkte dat dit niet mijn roeping was. Ik ging liever naar de stad, zonder koeien ;). Ik zag de vacature op Vetjobs, en de sfeer spatte er werkelijk vanaf. Keihard mijn best gedaan op een leuke brief en kreeg gelijk een belletje van Elsje. Binnen een week op gesprek, en een dag later al gebeld dat ze mij graag wilden hebben! Uiteindelijk had ik al een contract en 2 werkweken erop zitten vóórdat ik mijn diploma in handen kreeg. De droom van iedere afgestudeerde natuurlijk.
 
Ik wist al heel jong dat ik dit wilde doen. Daarom ben ik vanaf de basisschool direct naar een groenschool gegaan, waar je direct begint met stages op boerderijen, dierenwinkels etc. Vanaf daar was de doorstroom naar het Clusius College MBO makkelijk gemaakt, waar ik 2 jaar Dierverzorging Algemeen heb gedaan, voordat ik de gespecialiseerde afslag naar Paraveterinair kon nemen. Deze opleiding duurde nog 2 jaar, waardoor ik afstudeerde op de leeftijd van 18, met heel veel tijd voor me om dit fantastische vak te kunnen uitoefenen.
 
Ik vind alle dieren natuurlijk lief en leuk, maar ben een absoluut hondenmens. Hun gedrag en onderlinge communicatie vind ik heel interessant. Zo heb ik in 2019 een opleiding gedaan tot gedragsdeskundige, waarmee ik nu veel honden in de kliniek kan helpen die gedragsproblemen of een trauma hebben. In de toekomst hoop ik deze kennis verder te kunnen uitbreiden. Verder vind ik tandheelkunde en anesthesie heel interessant, waarvoor ik ook meerdere nascholingen heb gevolgd. In 2022 heb ik een opleiding afgerond, waardoor ik Senior Anesthesia Assistent genoemd mag worden!
 
Je maakt als paraveterinair iedere dag bijzondere, leuke en emotionele dingen mee. Maar wat mij altijd bij zal blijven is dat een eigenaar mij er specifiek bij vroeg toen haar hond werd ingeslapen. Ik kende hem al lang, en samen hebben we afscheid van hem genomen. Een emotioneel moment, en wat bijzonder dat zij mij vroeg om er ook bij te zijn!
 
Wat niemand van mij weet is dat ik doodsbang ben voor vogels… Dit geeft wel eens hilarische momenten in de wachtkamer als mensen een gewonde duif komen brengen en ik kan niemand anders vinden om hem aan te nemen. Ik doe dan alsof er niets aan de hand is, maar mijn bloeddruk gaat door het dak! Ook speel ik veel klassieke muziek op harp en viool, maar het liefst luister ik naar keiharde rockmuziek!