Topic Image

Anne Reijne

Hoi,

Ik ben Anne Reijne, dierenarts gezelschapsdieren en per oktober 2023 gestart bij De Dierenkliniek; meestal sta ik op de vestigingen Dierenkliniek Vondelpark en Dierenkliniek Spaarne. Ik ben in 2007 afgestudeerd in Utrecht en heb nog altijd heel erg veel plezier in ons prachtige vak. Mijn eerste paar jaren heb ik ook nog paarden behandeld maar de honden en katten trokken me uiteindelijk toch meer.

Al vrij snel ben ik me gaan richten op de tandheelkunde van honden en katten. Het verbeteren van de mond gezondheid van uw dier is ontzettend dankbaar werk. Ze laten pijn aan hun mond namelijk vaak zo slecht zien dat ze na een ingreep soms herboren zijn. Ik heb 3 cursussen gevolgd in Zweden en me verder gericht op de chirurgie van het gebit en in de laatste cursus ook wortelkanaalbehandelingen. In 2023 ben ik toegelaten tot de WVT; leden van de WVT hebben zich meer dan de gemiddelde dierenarts toegelegd op de tandheelkunde. Om toegelaten te worden moet een dierenarts laten zien dat ze voldoende kennis en kunde hebben op het gebied van de veterinaire tandheelkunde.

Ik ben getrouwd met Mattijs en heb thuis verder nog een kleine terrorist van een kat rondlopen genaamd Bandit. Als ik niet op de praktijk ben geniet ik van allerlei waterporten zoals kitesurfen of wing foilen, maar ik zit ook graag op de fiets of aan een goed glas wijn.

Ik kijk ernaar uit om u en uw huisdier te ontmoeten op een van de praktijken!