Oktober: Maand van de Oudere Kat

Cat Friendly Clinic

Maak nu een afspraak voor een gratis seniorenconsult bij onze assistente!

Oktober is de Maand van de Oudere Kat. Vanaf 7 jaar worden katten al als ‘senior’ bestempeld. Zij hebben namelijk een grotere kans op ouderdomsklachten en progressieve kattenziektes zoals artrose, nierziekte en suikerziekte. Vaak merkt de katteneigenaar helemaal niet dat zijn kat iets mankeert. Reden genoeg om meer aandacht te besteden aan katten vanaf 7 jaar!

Actie: Gratis assistentenconsult

Katten laten ons vaak pas veel te laat zien dat ze zich niet lekker voelen. Soms vermageren ze wat of hebben ze een wat minder glanzende vacht. Soms drinken ze meer of worden ze kieskeurig, soms braken ze opeens af en toe terwijl ze dat niet eerder gedaan hebben. Soms springen ze wat minder soepel op het aanrecht dan daarvoor. Soms komen ze wat vaker bij u liggen, ruiken ze wat minder fris uit hun bek of laten ze het opeens niet meer zo makkelijk toe dat u hun nagels knipt… Allemaal subtiele hints dat er iets aan de hand kan zijn.

Bij De Dierenkliniek staat preventieve zorg hoog in het vaandel. Daarom bieden wij u tijdens de gehele maand oktober een gratis assistentenconsult aan voor katten vanaf 7 jaar, speciaal voor de maand van de oudere kat.

Wat houdt dit consult in?

Tijdens het consult wordt bij uw kat het volgende gedaan:

  • De bloeddruk wordt gemeten
  • Uw kat wordt gewogen
  • Het gebit wordt gecontroleerd
  • De nagels worden geknipt

Heeft u interesse in het maken van een afspraak? Neem dan telefonisch contact op met één van onze praktijken. Helaas is het niet mogelijk de afspraak online of per mail te maken.

LET OP: Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus op tijd bij want vol = vol.