Vacature Telefonist- locatie Vondelpark | REEDS INGEVULD

Dierenkliniek Vondelpark is op zoek naar een telefonist!

Ter versterking van het ons team zijn wij per direct op zoek naar een telefonist(e). Telefonisch contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk en wij willen dat dat duidelijk, maar vooral heel warm en vriendelijk verloopt. Naast het slim inplannen van afspraken, inschrijven van nieuwe cliënten en het verwerken van bestellingen, ben je het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Je zult veel (telefonische) vragen van – soms ongeruste – eigenaren beantwoorden die je dan empatisch te woord staat en samen naar de juiste oplossing zoekt. Er is altijd een collega in de buurt voor overleg.

contact-dierenkliniek

Wie zoeken wij?

Wie zijn wij?

Dierenkliniek Vondelpark is de oudste praktijk van Amsterdam, maar dat is er niet aan af te zien: wij hebben een ruime en moderne praktijk met een warme huiselijke uitstraling en wij doen er alles aan om onze patiëntjes het bezoek zo stressvrij mogelijk te laten ervaren.

Wij zijn een dierenkliniek waar hoogwaardige diergeneeskunde hoog in het vaandel staat, en die aansluit bij de wensen van huisdier-eigenaren. Zo wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur en handelen wij met kennis van de laatste (internationale) inzichten in diergeneeskunde. We opereren veel en voeren tandheelkunde uit op hoog niveau. Dit alles doen wij met een gezonde dosis humor en sensitiviteit. Ons hechte en diverse team is de basis van ons succes, zowel op professioneel vlak als qua werksfeer.

gezondheidscontrole kat

Bekijk deze video om een indruk van onze praktijk te krijgen, of neem een kijkje op onze instagram!

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding.

Interesse?

We komen graag met je in gesprek! Reageer direct op deze vacature door een mailtje te sturen naar caitlyn@de-dierenkliniek.nl!