Topic Image

Marieke Drieling

Hai allemaal!

Mijn naam is Marieke, ik ben opgegroeid en woon in Amsterdam. Ik heb helaas geen huisdieren op dit moment, maar ben er wel dol op.

Ik ben in januari 2020 bij De Dierenkliniek komen werken. Ik had dit werk 5 jaar niet meer gedaan en het leek me een leuke uitdaging om weer de praktijk in te gaan. Ik heb daarvoor een tijdje in de horeca gewerkt. In Australië (waar ik 2 jaar heb gereisd en gewoond, ik had zelfs plannen om hierheen te emigreren) in een koffiebar en hier in Nederland bij Starbucks en Le Pain Quotidien. Servicegerichtheid zit mij dus in het bloed.

Ik heb de opleiding tot paraveterinair in 2012 afgerond. Het liefst zou ik fysiotherapeut voor dieren worden. Om daar te komen, heb ik mij gespecialiseerd op de thema’s artrose, revalidatie en bewegingstherapie. Dat vind ik ontzettend leuk! Dit is voor veel baasjes nog onbekend terrein, maar hier is erg veel verbetering te realiseren in de kwaliteit van leven van uw huisdier. Schroom dan ook niet mij hierover aan te spreken.

Mijn vreemdste ervaring hier op de praktijk is dat een eigenaar zijn kat gewoon niet kwam ophalen. Dat arme beest zat hier een hele nacht. Gelukkig is hij de volgende dag wel weer naar huis gegaan.

Wat niet heel veel mensen over mij weten is dat ik veel van muziek en koffie weet en visagie als hobby heb.

Tot snel op de praktijk!